IJshulpjes

Om je ijsplezier nóg leuker te maken hebben we een aantal super handige ijshulpjes voor je uitgezocht die hieraan bijdragen. Dit zijn dingen die echt goed van pas komen!

Wat dacht je van antislip zolen die ervoor zorgen dat je stevig en stabiel op het ijs staat! Sneeuballen maken gaat het beste als er 'plaksneeuw' ligt. En dan nog is het lastig de beste sneeuwbal te maken. Daar hebben we nu een handig hulpje voor gevonden: de sneeuwbaltang. Boven plezier staat veiligheid toch echt bovenop, daarom is het voor tourtrekkers een múst om een ijspriem bij je te dragen die je kunnen helpen uit het wak te komen.

Bekijk hieronder ons aanbod van ijshulpjes en bestel ze op KampeerPerfect.nl.


Nijdam ijshockeystick

Nijdam ijshockeystick

Voor alle stoere binken die graag ijshockey spelen: de Nijdam ijshockeystick. Dit is een aluminium stick met aan het einde een houten grip. Ben jij links- of rechtshandig? Dan kun je het blad beiden kanten opbouwen door middel van verhitting. Deze stick kan tegen temperaturen tot -20 graden Celsius.

Wil jij deze ijshockeystick besllen? Ga dan naar Kampeerperfect.nl!

  • Afmetingen stick: 110 x 2.8 x 1.9 cm, dikte ca. 1.2 mm 
  • Afmetingen blad: 27.5 x 7.5 cm, dikte ca. 0.8 mm 
  • Kleur: zilver/blauw


Nijdam vetertrekker

Nijdam vetertrekker

Niets zo vervelend als koude vingers! Je moet er toch niet aan denken dat je na een lange tocht op het natuurijs of die lekkere rondjes op de ijsbaan je veters nog moet losmaken terwijl je vingers er van de kou al bijna afvallen? Dan is dit een super handige gadget om mee te nemen in je tas: de veteraantrekker. Met deze haak kun je je strak aangetrokken veters prima losmaken.

Wil jij zo'n handige veteraantrekker? Ga dan naar KampeerPerfect.nl.

  • Materiaal: plastic/staal
  • Kleur: Kobalt

 


IJspriem

IJspriem

Veiligheid gaat voor alles! Daarom raden we je aan om deze ijspriem onderweg mee te nemen als je het natuurijs op gaat. Met deze ijspriem kun je zelfstandig uit een wak komen door de priemen in het ijs te steken en jezelf daaraan op te trekken. De twee priemen zitten aan elkaar door midden van een koord. Heb je hulp nodig of de kracht niet om jezelf uit het water te trekken? Dan kun je op het fluitje om hulp blazen!

Wil jij deze ijspriem hebben? Bestel hem dan op KampeerPerfect.nl.

  • Kleur: rood


Antislip zool voor gladde omgevingen

Antislip zool voor gladde omgevingen

Met deze rubberen zolen heb je goed grip op gladden ondergronden als ijs of sneeuw. Ze zijn gemaakt van een lichtgewicht hardstaal. Het rubber is uit 1 stuk gespoten. De zolen kunnen tegen een temperatuur tot -20 graden Celsius. Wil je weten hoe je deze zolen onder je schoen kunt bevestigen? Ga dan naar KampeerPerfect.nl.

Wil je meer informatie over deze antislip zolen of wil je ze bestellen? Ga dan naar Kampeerperfect.nl!

  • Kleur: zwart


Sneeuwbaltang

Sneeuwbaltang

Sneeuwballen draaien gaat het beste met 'plaksneeuw'. En als die plaksneeuw dan eindelijk gevallen is dan kun je met deze sneeuwbaltang de perfecte sneeuwballen maken! Nooit meer koude handen dus of sneeuwballen die misvormd zijn.

Wil jij ook zo'n coole sneeuwbaltang? Bestel hem dan op KampeerPerfect.nl.

  • Afmetingen: 36,5 x 10 x 7,5 cm


Iglo- maker

Iglo- maker

Hoe leuk is dit? Mallen om je eigen iglo mee te bouwen! Super handig in de winter, maar hij is ook leuk om zandkastelen mee te bouwen in de zomer!

Bestel en vind meer informatie op Kampeerperfect.nl!

  • Afmetingen: 1x 22,5 x 11 x 15cm 1x 24,5 x 12,5 x 16,5 cm