Winterkleding

Onvoorbereid het ijs op gaan is namelijk zeer onverstandig! Via je hoofd hou je de meeste warmte vast en je vingertoppen lijken vaak het eerst te bevriezen als je koude handen hebt. Een dag op het ijs betekent dus goed inpakken.

Met lekkere warme mutsen, handschoenen of wanten en snowboods kom je in ieder geval de winter wel door. Op schaatsperfect.nl vind je mutsen gemaakt van polyester of acryl met of zonder bont aan de binnenkant. Maar ook handschoenen en wanten met Thinsulate® isoaltie. En wat dacht je van snowboots? Deze houden je voeten lekker warm voordat je je schaatsen aantrekt en warmen je voeten direct na het schaatsen ook lekker op! Daarnaast kun je met snowboots gemakkelijk over gladde stukken lopen omdat ze je veel grip bieden.

Kom maar op met die strenge winter!! Met schaatsperfect.nl ben jij er klaar voor. Wil je direct bestellen? Ga dan naar KampeerPerfect.nl.


Snowboots

Snowboots

Met snowboots kun je onbezorgd door de sneeuw heen banjeren zonder dat je bang hoeft te zijn voor natte sokken en koude voeten. Snowboots zijn water- en winddicht en zitten super comfortabel. De binnenkant is vaak belegd met een super zachte laag, waardoor je een heerlijk voetbed hebt.

Door het grove profiel van de zool kun je prima over gladde stukken sneeuw of ijs lopen, omdat je veel meer grip hebt dan met een gewone schoen. Kortom, met snowboots heb je nooit koude voeten!

Bij schaatsperfect.nl bieden we een ruim assortiment snowboots, waaronder ook kindersnowboots.
Ga naar KampeerPerfect.nl om ons complete assortiment te bekijken.

 


Wanten

Wanten

Ben jij een handschoenen fan of ben jij een wanten fan? Wanten hebben vaak als voordeel dat, doordat je vingers bij elkaar in 1 ruimte zitten, ze minder snel koud worden doordat ze elkaar opwarmen. Nadeel is alleen dat je minder flexibel bent dan met handschoenen aan.

De wanten van Starling zijn er in verschillende kleuren. De buitenkant van de want is gemaakt van waterafstotend taslan, de binnenkant van warm Thinsulate® isolatie materiaal. De wanten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met een leuk dessin erop. Wil jij ze bestellen? Ga dan naar KampeerPerfect.nl.


Handschoenen

Handschoenen

Je hebt twee typen mensen: mensen die van handschoenen houden en mensen die van wanten houden. Het voordeel van handschoenen is dat je gewoon je vingers nog kunt bewegen en dingen op een normale manier kunt oppakken of iets uit je zak kunt halen.

De handschoenen van Starling zijn gemaakt van fleece stof en hebben een Thinsulate® binnenkant. Daarnaast zit er aan de pols een elastieken band zodat er geen sneeuw in je handschoen kan komen. Ben jij benieuwd naar de verschillende soorten kleuren? Of wil je deze handschoen bestellen? Ga dan naar KampeerPerfect.nl.


Mutsen

Mutsen

'Hee muts! Leuke muts heb je op!' Mutsen houden je hoofd lekker warm waardoor je hele lichaam warmer blijft. Via het hoofd ontsnapt namelijk de meeste warmte.

Mutsen zijn er in allerlei varianten, met oorkleppen en zonder oorkleppen, met touwtjes eraan, met bont of zonder bond, met gesp of zonder gesp. Het is maar net wat je leuk vindt!

Bekijk ons assortiment mutsen op KampeerPerfect.nl.